Bel ons vandaag nog op Tel: 06-43272370

Binnenzonwering Honselersdijk | J.B.Stoffering - Shutters in alle ral-kleuren 

Binnenzonwering Honselersdijk, functioneel en mooi

Wanneer we aan zonwering denken is het eerste wat in ons opkomt een screen, rolluik of knikarmscherm aan de buitenzijde van de ramen. Binnenzonwering echter, is minimaal net zo functioneel en zonder enige twijfel veel decoratiever. Zonwering die aan de binnenkant van het raam wordt bevestigd houdt het binnenklimaat net zo aangenaam en u heeft tevens een veel grotere keuze. J.B. Stoffering plaatst met grote vakkundigheid alle soorten zonweringen voor binnen, zoals:

  • shutters
  • lamellen
  • jaloezieën
  • rolgordijnen
  • plisségordijnen
  • vouwgordijnen

Wij monteren op professionele wijze onder andere de zonweringen van Luxaflex, Bc, Hr Design, Shutters en Zonnelux. Bij de montage van alle soorten binnenzonwering kunt voor kiezen ze handmatig te bedienen of aan te laten sluiten op een (semi) automatiseringsysteem. J.B. Stoffering legt uw zonwering vakkundig aan met elektromotor en drukknop of afstandsbediening, in combinatie met licht en/of warmte sensors en indien aanwezig, kunnen wij uw zonwering ook aansluiten op uw huisautomatiseringssysteem.

 

Van rolgordijn tot shutter

De meest eenvoudige en goedkoopste constructie is het klassieke rolgordijn en de meest chique, duurzame en sfeerverhogende zonwering uit dit rijtje zijn de shutters. Bij shutters willen we u er graag op attenderen dat deze niet per definitie aan de binnenkant van een venster gemonteerd hoeven te worden. Shutters kunnen zowel als binnenzonwering als buitenzonwering dienst doen en zijn verkrijgbaar in meerdere materialen en alle ral-kleuren. Nieuw op het gebied van de horizontale lamellen is polywood. Een niet kapot te krijgen synthetische houtvervanger die bestand is tegen vocht en uv-straling. Het materiaal behoudt onder alle weersomstandigheden zijn vorm en beschikt over vlamvertragende eigenschappen. We informeren u er graag meer over.

 

Waarom J.B. Stoffering?

Als stoffeerder die al meer dan tien jaar werkzaam is in de woning- en projectstoffering, in de regio Westland, hebben wij al heel wat vloeren en trappen mogen bekleden en zonweringen opgehangen. Met onze opgedane ervaring met bouwmaterialen en stofferingsproducten zijn wij in staat u met een blik op de situatie u een passend advies te geven. Heeft u uw binnenzonwering ergens anders gekocht en wenst u deze op te laten hangen of heeft een een storm schade aangericht aan een buitenscherm? Ook dan zijn wij uw aangewezen stofferingsbedrijf. Enkele zaken die u van ons, ongeacht uw opdracht kunt verwachten zijn:

vakkundigheid door jarenlange ervaring als stoffeerder
specialistische kennis door ons te beperken tot waarin we uitblinken
eerlijk en deskundig advies, gericht op uw situatie
optimale service doordat wij u een luisterend oor bieden
kennis van de laatste modetrends en stoffeerderstechnieken.

 

Contact en informatie

Voor meer informatie over de soorten en mogelijkheden over de binnenzonwering die wij aanbieden, laminaat leggen of de prijs van een trap bekleden  kunt u ons bellen op 06-43272370 of gebruik maken van het contactformulier. Een eventueel bezoek om de situatie in ogenschouw te nemen en offertes is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Kijk ook eens op:
Buitenzonwering Honselersdijk, Laminaat laten leggen Honselersdijk, Parket leggen Honselersdijk, Trap bekleden kosten Honselersdijk