Bel ons vandaag nog op Tel: 06-43272370

Trap bekleden kosten De lier | J.B. Stoffering - Overzettreden Tapijt Make Over

Trap bekleden kosten De lier

De prijs van wat een trap bekleden kosten gaat is volkomen afhankelijk van de soort bekleding die u erop wenst. Overzettreden van eiken of in lamineertinten zijn niet te vergelijken met marmoleum of tapijt. Elk materiaal kent daarnaast zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden. Tevens maakt het verschil of u een open of gesloten trap of een rechte- of draaitrap wilt laten stofferen. Vanzelfsprekend ontdoen wij vooraf elke trap vakkundig van de oude bekleding en eventuele lijmresten, maar u bent aanmerkelijk goedkoper uit wanneer wij direct op een schone trap kunnen beginnen. Achtergebleven restanten van oude bekleding en lijm kunnen tot onregelmatigheden in de nieuwe bekleding leiden. Het is daarom uiterst belangrijk dat de trap goed schoon is voordat de nieuwe bekleding erop kan.

 

J.B. Stoffering, expert in trapbekleding

U ziet, er komt geen eind aan bijkomende details die bijdragen aan het uiteindelijke resultaat van een vakkundig gestoffeerde trap. Bij ons staat u echter als klant centraal. Wij vinden uw tevredenheid met het eindresultaat belangrijker dan onze winst. Als stoffeerder met meer dan tien jaar ervaring in het bekleden van vloeren, trappen en de montage van zonweringen weten we dat de grootste winst niet te halen valt uit geldelijke winst, maar wel uit het feit dat we als stoffeerder een kwalitatief  hoogstaand stukje werk hebben geleverd. U kunt er bij ons op vertrouwen dat:

  • we uw trap bekleden met de vakkundigheid van vele jaren ervaring
  • u te allen tijde een deskundig advies krijgt
  • van te voren duidelijke afspraken gemaakt worden wat de trap bekleden kosten gaat
  • uw trap bekleed wordt door een gespecialiseerde stoffeerder
  • u profiteert van hoge kwaliteit en service
  • we werken volgens de modernste technieken en u de keuze heeft uit de laatste trends.

 

Soorten trapbekleding

Nagenoeg alle materialen waarmee we een vloer bekleden kunnen ook voor een trap gebruikt worden. Alleen bij tapijt is het zaak dat er gelet wordt op de pooldichtheid.

Tapijt dat als trapbekleding gebruikt wordt dient stevig van structuur zijn en over een hoge pooldichtheid te beschikken. Tegenwoordig is het heel trendy natuurtapijt zoals sisal of kokos op uw trap te laten leggen.
Vanouds op trappen gebruikt en van een tijdloze charme zijn  marmoleum en vinyl. Makkelijk schoon te maken materialen en in eindeloze kleurvariaties te verkrijgen.
Overzettreden zijn de laatste jaren helemaal in. Uw trap bekleden kosten krijgen plots een totaal andere dimensie wanneer u ziet dat u voor een luttel bedrag een vrijwel nieuwe trap heeft.

 

Contact en informatie

Voor meer informatie over wat een trap bekleden kosten gaat, laminaat leggen of de prijzen van zonweringen kunt u ons bellen op 06-43272370 of gebruik maken van het contactformulier. Een bezoek om de situatie in ogenschouw te nemen en een eventueel daaropvolgende offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets.

 

Kijk ook eens op:
Binnenzonwering De lier, Buitenzonwering De lier, Laminaat laten leggen De lier, Parket leggen De lier