Bel ons vandaag nog op Tel: 06-43272370

Laminaat laten leggen De lier | J.B.Stoffering - Specialist van het Westland

Laminaat laten leggen De lier, wel zo gemakkelijk

Laminaat is als vloermateriaal een uitstekende keuze. Slijtvast, duurzaam en eenvoudig schoon te houden. Bij de aanschaf van een laminaten vloer kunt ervoor kiezen deze zelf te plaatsen of het laminaat te laten leggen door een vakbekwaam stoffeerder. Als professioneel stofferingsbedrijf beschikken wij over de juiste gereedschappen en/of oplosmiddelen om elke willekeurige ondervloer snel en vakkundig te verwijderen. Daar waar u vaak een dag of langer mee bezig bent doen wij in slechts in enkele uren. En ook het fenomeen 'de plintjes doe ik een andere keer wel', zoals we vaak zien bij doe-het-zelvers, zult u niet tegenkomen wanneer u uw laminaat door ons laat leggen.

 

Verschillende soorten laminaatvloer

Vandaag de dag kennen we heel veel soorten laminaat en allemaal hebben ze zo hun hun eigen specifieke eigenschappen. Niet alleen is laminaat verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen, maar ook in meerder kwaliteiten. Hierbij kunt u denken aan de kras- en stootbestendigheid van de toplaag of geluidsdempende eigenschappen. Het meest verkochte laminaat is het zogenaamde zwevende kliklaminaat maar er zijn ook laminaten die verlijmd moeten worden. Met name bij deze laatste categorie doet u er verstandig aan het laminaat te laten leggen.

 

Bij ons staan de wensen van de klant centraal. Wat voor ons telt is dat u uiteindelijk een vloer krijgt waar u voor de volle 100% tevreden over bent. Het maakt ons daarom niet uit of u ons inschakelt om door u elders aangekocht laminaat te laten leggen of dat u de volledige vloer bij ons koopt. Mocht u besluiten de levering en het aanbrengen van uw laminaatvloer geheel in onze handen te  leggen kunnen wij u de onderstaande merken laminaat tegen zeer gunstige prijzen leveren:

  • Meister
  • Quickstep
  • Balterio
  • Primosol
  • Alloc
  • Krono
  • Loc Floor

 

Wie is J.B. Stoffering?

J.B. Stoffering bestaat als zelfstandige onderneming sinds 2005 en is gevestigd in Westland, net onder de rook van Den Haag en Delft. We zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten vloeren, het bekleden en aanbrengen van overzettreden op trappen en de montage van zonweringen.  Kort samengevat betekent J.B. Stoffering voor u een:

woning- en projectstoffeerder met vele jaren ervaring
stoffeerder die u van helder en duidelijk advies dient
onderneming waarvan u hoge kwaliteit en service kunt verwachten
vakman die de nieuwste trend volgt en gebruik maakt van de laatste technieken
gespecialiseerd bedrijf dat zich heeft toegelegd op datgene waarin het uitblinkt

 

Contact en informatie

Voor meer informatie over laminaat laten leggen, een trap bekleden of de prijzen van zonweringen kunt u ons bellen op 06-43272370 of gebruik maken van het contactformulier. Een bezoek om de situatie in ogenschouw te nemen en een eventuele offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend en verplichten u verder tot niets.

Kijk ook eens op:
Binnenzonwering De lier, Buitenzonwering De lier, Parket leggen De lier, Trap bekleden kosten De lier